Klasický jablečný štrůdl

Jablečný štrůdl je podle mě naprostá klasika a kdo by ho nedělal alespoň jednou do roka? Proto v mé sbírce rychlých a vynikajících receptů nesmí chybět 🍎

Potřebujeme:

  1. Jablka
  2. Vanilkový cukr
  3. Skořice
  4. Strouhanka
  5. Listové těsto

Postup

Predehřejeme si troubu na 200´C

Jablka omyjeme, zbavíme slupek a jadřinců a nastrouháme na struhadle.

Jablka ochutíme dle chuti cukrem, skořicí a necháme chvilku odpočinout.

Listové těsto si vyválíme, posypeme strouhankou a poklademe na něj připravenou směs.

Zabalíme a pečeme 20-30 minut.

Vytáhneme a posypeme moučkovým cukrem.

Dobrou chuť ❤️

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.