Recenze mobilních krytů Mobilfox & Velký Vánoční podvod?

Reklamu na super, perfektní, nerozbitné kryty na mobil s potiskem dle vlastního výběru, viděla mamka na instagramu Leoše Mareše asi 24.listopadu. Věřila že tak drahé kryty budou stát za to, navíc Leoš Mareš nabízel 30% slevu, takže se nedalo odmítnout. Koupila na Vánoce celkem tři kryty s odhadovanou dobou doručení do 7 dnů.

Kryty propagovali mimochodem i jiné celebrity jako Jasmína, Kazma atd..

Peníze stažené z účtu, 14 dnů pryč a obaly nikde. Mamka tedy začala postupně psát na všechny možné e-maily a portály. Vše bez odezvy a možností jiného kontaktu a vrácení peněz. Špatný pocit z podvodu byl na místě.

23.12.2019 balíček, který byl určený jako Vánoční dárek konečně dorazil a šťastný příběh mohl být u konce, ale to bohužel není tento případ.

Počet krásných, červených krabiček seděl dle objednaných kusů. Zděšení ale nastalo při kontrole obsahu.

V první krabičce měl být obal s potiskem na IPhone 6S + sklo. Obal přišel průhledný, bez potisku a bez ochranného skla. V druhé krabičce měl být obal na IPhone XS Max a přišel úplně na jiný typ telefonu s jiným potiskem a jiným sklem. V poslední krabičce přišel na objednány typ telefonu IPhone X ale jiná barva, jiné sklo…

Co teď? Opět jsme hledali další informace, jak postupovat při reklamaci, recenze a jiné. Reklamaci musíte učinit do stanovené lhůty. Bohužel Vám ale opět nikdo na vaše e-maily neodpoví. Komentaře tohoto typu jsou na všech sítích vypnuté, takže se člověk nemá jak dozvědět o tomhle jednání a prodejce si směle prodává dál.

Podle Googlu má sídlo firmy v Budapešti a je zde uvedeno: trvale zavřeno a ty recenze… Jediné recenze, kde se dá něco dohledat.

Některým zákazníkům, dle komentářů, které byly později opět smazány z postů Leoše Mareše, Mobil Fox atd. nepřišlo do teď nic, některým přišla jen krabička bez krytů.

Tento týden spustil Mobilfox omlouvnou reklamu, kde Vám ukazují co a jaké stroje si koupili za vydělané peníze, které jsme jim my a vy poslali. Je zde uvedený další e-mail, kde je možné zkusit štěstí a opět je kontaktovat.

Každopádně to z mého pohledu není slušné jednání a neproběhl řádný prodej ze strany Mobilfoxu a nikdo se tomu hlavně nepostavil čelem a všichni mlčeli. Pokud nestíhali, jak vysvětlují ve videu, (přičemž museli brát v potaz tak velký počet objednávek, když své produkty propagovali na instagramech slavných hvězd) měli kontaktovat klienty a ti měli právo na vracení peněz. Ale o to tady hlavně jde, že?

Máte někdo také takovou zkušenost?

4 komentáře Přidejte váš

  1. Miroslav píše:

    Dva krity za mesiac na oboch sa zošúchala fotka. Nechcelo sa mi riešiť opletačky okolo toho ale je vidieť aká je to kvalita.

    Líbí se 1 osoba

  2. Anonymní píše:

    Takto dopadol nás telefón s krytom mobilxox🤦‍♀️

    Líbí se 1 osoba

  3. Anonymní píše:

    Ja mam velmi zlu skusenost, kryt , ktory som nechcela som podla instrukcii vratila, ale zasielku si mobilfox na poste neprebral, aj ked som ich niekolkokrat upozornovala mailom, bolo mi len odpisane ze zasielku moze prevziat na poste len konatel, co sa po dnes nestalo a zasielku si nik v odbernej lehote neprevzal, cize ani peniaze sa mi nevratili a nik so mnou nekomunikuje a velmi zla skusenost ze ani neviete s kym komunikovat a stazovat sa. UZ NIKDY VIAC MOBILFOX. ZLE VELMI ZLE !!!!!!!!!!

    Líbí se 1 osoba

    1. Cestuška píše:

      Přesně tohohle jsme se obávali, že se stane, když budeme kryty reklamovat 😦 Je strašné, když někomu tohle prochází..

      To se mi líbí

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.