Listopadová buchta rychlovka bez tuku

Potřebujeme:

1x hrnek polohrubé mouky

1x hrnek/ 200g cukru dle chuti

1x Kypříci prášek

Vanilkový pudding Dr. Oecter (či jiná příchuť).

4x vejce

Dle chuti sezonní ovoce/ zavařenina

Cukr moučku a skořici na posyp

Postup

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Všechny ingredience kromě ovoce smícháme mixérem dohromady a vylijeme těsto na plech vyloženým pečícím papírem. Pokladem ovoce a dáme péct.

Pečeme zhruba 20 minut dokud těsto není zlatavé barvy a dokud není spěje při vytažení suchá.

Posypeme moučkovým cukrem, skořicí nebo kakaem.

Buchta je bez tuku. Pro bezlepkovou dietu, lze mouku nahradit 2x pudinkem a k tomu přidáme 8 lžiček teplé vody. Buchta chutná a voní po vanilce, skořici a poškotu. Krásně nadýchaná a ušetří spoustu času 🙂

Jeden komentář Přidejte váš

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.